loading...

مرجع خدمات اينترنتي ایران

وام مسكن و بانك مسكن

سیر تا پیاز پرداخت وام مسکن ملی

مدیر سایت بازدید : 1800 دوشنبه 29 آذر 1400 : 17:59 نظرات (0) http://mabaham.ir/post/439
بانک مرکزی دستورالعمل پرداخت تسهیلات جهش تولید و تامین مسکن را به بانک‌ها ابلاغ کرد که طبق آن تسهیلات ساخت مسکن مطابق با پیشرفت پروژه به صورت تدریجی معادل پرداخت ۱۰ درصد در مرحله پی کنی و فنداسیون، ۴۰ درصد در مرحله اسکلت و سقف، ۲۵ درصد در مرحله سفت‌کاری و ۲۵ درصد در مرحله نازک‌کاری پرداخت می‌شود.
 
به گزارش ایسنا، نهضت ملی مسکن یکی از سیاست‌های کلان دولت سیزدهم در حوزه مسکن است که بر اساس این سیاست، احداث چهار میلیون واحد مسکونی در چهار سال در برنامه دولت قرار گرفته است.
 
متقاضیان با داشتن چهار شرط تأهل و سرپرست خانوار بودن، حداقل سابقه پنج سال سکونت در شهر موردتقاضا، فاقد مالکیت خصوصی و در نهایت عدم استفاده از امکانات دولتی از اول انقلاب در حوزه مسکن، می‌توانند نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.
 
تسهیلات نهضت ملی مسکن در تهران ۴۵۰ میلیون تومان، سایر کلانشهرها ۴۰۰ میلیون تومان، سایر شهرها ۳۵۰ میلیون تومان و روستاها ۲۵۰ میلیون تومان است.
 
در این زمینه، بانک مرکزی "دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات احداث و نوسازی مسکن" موضوع قانون جهش تولید مسکن مصوب سال ۱۴۰۰ را به بانک‌های عامل ابلاغ کرد که این بانک‌ها باید ۳۶۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات ساخت مسکن را به متقاضیان پرداخت کنند. 
 
جزئیات دستورالعمل بانک مرکزی بیانگر این است که هرگونه تقاضا برای دریافت این تسهیلات باید به یکی از سه روش زیر در سامانه معرفی و ثبت شود:
 
۱) ثبت درخواست از سوی متقاضی
 
۲) ثبت درخواست متقاضی از طریق دستگاه ذیربط (در صورت عدم ثبت درخواست متقاضی از سوی دستگاه ذیربط در سامانه، اعطای تسهیلات اعم از جدید، متمم یا اقساط تسهیلات در حال پرداخت به متقاضی معرفی شده توسط دستگاه ذیربط از سوی سیستم بانکی مجاز نیست)
 
۳) مراجعه متقاضی به بانک عامل و ثبت درخواست از طریق بانک عامل (صرفاً برای طرح‌های در حال اجرای بانک‌ها تا پایان سال ۱۴۰۰)
 
همچنین، جهت ثبت تقاضا بابت استفاده از تسهیلات موضوع این دستورالعمل مدارک و مستندات مورد نیاز (از جمله مدارک مربوط به احراز هویت، مدارک مالکیتی، پیش پروانه و یا پروانه ساختمانی و..) و انتخاب بانک عامل مربوطه در سامانه الزامی است.
 
اعطای تسهیلات به موجب قراردادهای متمم به طرح‌های نیمه‌تمام احداث مسکن که در سامانه ثبت و به تایید وزارت رسیده است (به استثنای طرح‌های نیمه تمام مسکن مهر)، متناسب با پیشرفت فیزیکی طرح و منابع مورد نیاز بابت اتمام طرح‌های مزبور تا سقف‌های مقرر در این دستورالعمل و با نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار از سوی بانک عامل بلامانع است.

تکالیف قانون جهش تولید مسکن به بانک‌ها 

وزارت راه و شهرسازی موظف است حداکثر ظرف ۱۰ روز کاری متقاضیان دریافت تسهیلات موضوع این دستورالعمل را پس از بررسی در سامانه تعیین تکلیف کند.
 
علاوه بر این، بانک عامل در صورت انعقاد قرارداد با متقاضی موظف است اطلاعات مرتبط به هر یک از مراحل مربوط به پرداخت تسهیلات را حداکثر ظرف مدت یک ماه در سامانه درج کند و باید در صورت عدم تایید متقاضی معرفی شده در سامانه حداکثر ظرف مدت ۴۵ روز از تاریخ معرفی متقاضی به بانک عامل توسط سامانه، عدم تایید درخواست متقاضی و علل آن را در سامانه درج کند. 
 
البته، بانک عامل هیچگونه تکلیفی به پرداخت تسهیلات موضوع این دستورالعمل مازاد بر سهمیه خود که توسط بانک مرکزی سالانه حسب به قانون تسهیم و ابلاغ می‌شود، ندارد.

جریمه مالیاتی برای پرداخت نکردن تسهیلات نهضت ملی مسکن 

بانک عامل در صورت اعطای تسهیلات موضوع این قانون مجاز به انتشار اوراق رهنی موضوع ماده ۱۴ قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن در چارچوب مقررات بانک مرکزی و سازمان بورس و اوراق بهادار است. در صورت عدم رعایت ضوابط ماده ۴ این قانون اعطای ۲۰ درصد از تسهیلات پرداختی به بخش مسکن در هر سال سازمان امور مالیاتی کشور در قالب بودجه سنواتی مالیاتی برابر ۲۰ درصد تعهد انجام نشده از بانک عامل مستنکف، اخذ خواهد کرد. 
 
تفاهم‌نامه‌ یا قراردادهای واگذاری زمین با حدود اربعه مشخص از وزارت راه و شهرسازی برای پرداخت تسهیلات بانکی در حکم سند رسمی تلقی و بانک عامل می‌تواند به استناد قراردادهای یاد شده و در صورت عدم ایفای تعهد از طرف بهره‌برداران، مطالبات خود را در صورت لزوم از طریق تملک ملک (اعم از اعیان و حقوق عرصه ملک) تبدیل به حال و وصول کند.
 
طبق دستورالعمل بانک مرکزی،در راستای اعطای تسهیلات ساخت مسکن موضوع این دستورالعمل نحوه اعطای تسهیلات به صورت مرحله‌ای و متناسب با پیشرفت فیزیکی پروژه به صورت تدریجی در هر یک از مراحل به شرح زیر است:

صفر تا صد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن

در این زمینه، بانک عامل می‌تواند حداکثر تا ۲۰ درصد از کل مانده تسهیلات مشارکت مدنی را با تایید وزارت و اخذ ضمانتنامه بانکی پرداخت کند که بدیهی است مبلغ مزبور از پرداخت‌های هر یک از مراحل آتی به تناسب سهم الشرکه مستهلک می‌شود.
 
مجموع دوران مشارکت مدنی (ساخت) و فروش اقساطی این تسهیلات حداکثر ۲۰ سال (حداکثر سه سال مشارکت مدنی) تعیین می‌شود و پس از دوران مشارکت مدنی، اصل و سود دوران مشارکت مدنی تسهیلات اعطایی، قابل تقسیط به متقاضی است.
 
با توجه به طولانی بودن دوران بازپرداخت و افزایش سود متعلقه به تسهیلات، در صورت تمایل و درخواست متقاضی تقسیط تسهیلات مزبور در دوره‌های زمانی کوتاه‌تر امکان پذیر است. بر این اساس بانک باید میزان کل سود پرداختی و اقساط ماهیانه تسهیلات در دوره‌های بازپرداخت مختلف را به متقاضی اعلام کند و تقسیم پلکانی تسهیلات بنا بر درخواست متقاضی و با تایید بانک عامل قابل اقدام است.
 
در صورت طولانی شدن دوره مشارکت مدنی بیش از زمان قید شده در قرارداد، چنانچه افزایش طول دوره مشارکت مدنی ناشی از قصور و کوتاهی سازنده با تایید وزارت باشد، پرداخت سود مشارکت ناشی از مدت زمان افزایش یافته بر عهده سازنده است.

جزئیات سود تسهیلات جهش تولید مسکن 

نرخ سود تسهیلات موضوع این دستورالعمل، معادل نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار در زمان انعقاد قرارداد است و در صورت ترکیب منابع بانک عامل با صندوق ملی مسکن، نرخ سود تسهیلات بر اساس نسبت مشارکت منابع صندوق ملی مسکن با منابع بانک عامل و بر اساس نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار تعیین می‌شود.
 
همچنین، اگر دولت بخشی از سود تسهیلات اعطایی موضوع این دستورالعمل را پرداخت کند و یا دستگاه ذیربط نسبت به انعقاد قرارداد وجوه اداره شده و تخصیص و پرداخت یارانه مربوطه به بانک عامل اقدام کند، یارانه مزبور در اقساط تسهیلات پرداختی متقاضی اعمال می‌شود.
 
علاوه بر این، در صورتی که متقاضی از محل سایر مصوبه های خاص مسکن شورای پول و اعتبار برای اخذ تسهیلات مسکن استفاده کند، نرخ سود و سقف تسهیلات مزبور تابع مصوبات مربوطه شورای پول و اعتبار است. 
 
در بخش دیگری از این دستورالعمل آمده است: فروش اقساطی تسهیلات مشارکت مدنی به تعداد صرفاً یک واحد مسکونی به نام هر متقاضی قابل اقدام است و در پروژه های احداث مسکن اجاره‌ای موضوع قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن مصوب سال ۱۳۸۷ با اصلاحات و الحاقات بعدی و آیین نامه اجرایی آن، فروش اقساطی تسهیلات مشارکت مدنی به تعداد واحدهای پروژه به نام مالک واحدهای اجاره‌ای، بر اساس درخواست مالک و تایید وزارت امکان پذیر است.

جزئیات دریافت وام یک میلیارد تومانی برای مسکن جوانان

مدیر سایت بازدید : 484 چهارشنبه 24 شهریور 1400 : 18:48 نظرات (0) http://mabaham.ir/post/426

مدیرعامل بانک مسکن از افزایش سقف وام مسکن جوانان به یک میلیارد تومان در تهران خبر داد و گفت: این رقم در شهرهای بزرگ ۸۵۰ میلیون و در سایر شهرها ۷۰۰میلیون تومان است.
«محمود شایان» صبح چهارشنبه در نشست خبری که در ساختمان مرکزی بانک مسکن برگزار شد، افزود: با توجه به شرایط تورمی و افزایش قیمت مسکن از سال گذشته برای افزایش وام مسکن جوانان به بانک مرکزی درخواست افزایش سقف اعتبار داشتیم که در گام نخست وام مسکن جوانان به ۴۰۰ میلیون تومان در تهران افزایش یافت.

مدیرعامل بانک مسکن اضافه کرد: با توجه به رشد مجدد قیمت‌ها در بخش مسکن، دوباره به بانک مرکزی پیشنهاد افزایش وام جوانان را دادیم که نهایتا با مصوبه شورای‌عالی پول و اعتبار موفق به اخذ مجوز برای افزایش یک میلیاردی وام مسکن جوانان شدیم.

وی گفت: بر این اساس از امروز به تمام بانک‌ها ابلاغ خواهد شد که افتتاح حساب مسکن جوانان نزد شعبات بانک مسکن با سقف یک میلیاردی انجام شود

مدیرعامل بانک مسکن درباره جزییات دریافتی این وام اضافه کرد: بر این اساس مبلغ یک میلیارد در تهران، ۸۵۰ میلیون تومان در مراکز استان‌ها و شهرهای بزرگ و ۷۰۰ میلیون تومان در سایر استانها تخصیص می‌یابد.

اقساط وام یک میلیارد تومانی مسکن چقدر است؟
به گفته شایان، کرج، مشهد، تبریز اصفهان، اهواز، شیراز و کرمانشاه جزو شهرهای بزرگ محسوب می‌شود که مشمول دریاف وام ۸۵۰ میلیونی می‌شود.

مدیرعامل بانک مسکن گفت: متقاضیان از امروز می‌توانند با افتتاح حساب مسکن جوانان و واریز ماهانه ۲۰۰ هزار تومان، ۱۵ سال بعد وام یک میلیاردی را دریافت کنند.

شایان درباره اینکه آیا امکان دریافت این وام زودتر از موعد۱۵ ساله است، گفت: متقاضیان در تهران می‌توانند بعد از ۵ سال از افتتاح این حساب، با تغییر ضرایب مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها۳۵۰ میلیون تومان و در سایر شهرها ۳۰۰ میلیون تومان برداشت داشته باشند.

به گفته شایان منابع تامین این وام حساب سپرده جوانان است و به همین دلیل امکان برداشت آن زیر ۵ سال وجود ندارد.

منبع: ایرنا

وام مسكن با سود8 درصدي و بازپرداخت 15 ساله در راه است

مدیر سایت بازدید : 1102 شنبه 15 مهر 1396 : 19:57 نظرات (0) http://mabaham.ir/post/291
مشاور وزیر راه و شهرسازی، جزئیات آخرین تصمیمات درباره وام مسکن صندوق یکم را تشریح کرد که بر اساس آن، دوره انتظار این وام، از 12 ماه به 10 ماه (دو دوره پنج ماهه) و نرخ سود تسهیلات از 9.5 به 8 درصد کاهش و مدت بازپرداخت وام از 12 سال به 15 سال افزایش خواهد یافت.

 

به گزارش روزنامه خراسان، اوایل مهرماه بود که مظاهریان، معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی از ارائه پیشنهاد به دولت برای افزایش میزان وام، کاهش مدت سپرده گذاری و نیز افزایش مدت بازپرداخت این تسهیلات خبر داد. موضوعی که چهارشنبه هفته گذشته قطعیت بیشتری یافت.

 وی اعلام کرد، قرار است وزیر راه و شهرسازی در همایش سیاست های توسعه مسکن که سه شنبه و چهارشنبه ۱۸ و ۱۹ مهر برگزار می شود، شرایط جدید تسهیلات مسکن از محل صندوق پس انداز مسکن یکم را اعلام کند.

با این حال، دیروز، سلامی مشاور آخوندی، در گفت وگو با مهر، جزئیات این تصمیم جدید را اعلام کرد. وی گفت: مهم ترین مزیت این وام‌ جدید، افزایش زمان بازپرداخت آن از ۱۲ به ۱۵ سال و همچنین کاهش سود تسهیلات از 9.5 به ۸ درصد است؛ ضمن این که متقاضی، دیگر نیازی نیست یک سال برای دریافت وام منتظر بماند؛ بلکه در یک دوره ۱۰ ماه (دو دوره ۵ ماهه) می تواند پرونده دریافت وام تشکیل دهد.وی در ادامه خاطرنشان کرد که بهترین حالت و ایده آل ترین شرایط برای تسهیلات مسکن، کاهش نرخ بهره تسهیلات به ۶ درصد و افزایش زمان بازپرداخت اقساط به ۲۰ سال است ولی اکنون دولت چنین منابعی را ندارد و در سال های آینده باید به این شرایط دست یابیم.

میزان وام مسکن ثابت ماند / عدم افزایش مبلغ وام مسکن

مدیر سایت بازدید : 1978 جمعه 14 مهر 1396 : 23:54 نظرات (0) http://mabaham.ir/post/289

محمدحسن مرادی مدیر طرح و برنامه بانک عامل حوزه مسکن درباره پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی مبنی بر افزایش دوره بازپرداخت اقساط تسهیلات صندوق پس‌انداز یکم اظهار داشت: امکان افزایش دوره بازپرداخت اقساط به شرطی فراهم می‌شود که به نحوی منابع آن تامین شود.

 

وی با تاکید بر اینکه هر تغییری در شرایط تسهیلات، بر روی مدل و ساز و کار صندوق پس انداز یکم اثرگذار است، ادامه داد: افزایش دوره بازپرداخت اقساط وام مسکن می‌تواند منجر به کاهش و افزایش منابع شود بنا بر این باید در صورت اجرای این پیشنهاد، دولت از طریقی کسری منابع را جبران کند.

 

وی ادامه داد: جبران به این معنا که کسری صندوق با ارائه یارانه‌ای تامین شود. پیش از این هم کسری صندوق از محل بازپرداخت اقساط مسکن مهر جبران شد.

 

مرادی افزود: برای اجرای این پیشنهاد باید مبالغی تامین شود که منابع آن را می‌توان از طرق مختلف از جمله از محل صندوق توسعه ملی تامین کرد.

 

وی همچنین درباره امکان افزایش سقف تسهیلات خرید مسکن تا پایان سال جاری گفت: افزایش سقف وام مسکن نه در دستور کار بانک است و نه در دستور کار وزارت راه و شهرسازی. همین مقدار وام می‌تواند سطح فعلی قدرت خرید متقاضیان هدف را پوشش دهد.

 

این مقام مسئول ادامه داد: باید توجه داشته باشیم که اگر سقف تسهیلات مسکن افزایش یابد به همان میزان اقساط هم افزایش می‌یابد و در این صورت پرداخت اقساط از توان دهک‌های هدف خارج است.

 

مرادی با بیان اینکه در حال حاضر میزان افتتاح حساب در صندوق پس‌انداز یکم از آنچه که پیش بینی می‌شد، بالاتر است به ایلنا، گفت: هر چند در سال اول شروع به کار این صندوق استقبال مردم مطابق پیش‌بینی‌ها نبود اما در سال دوم میزان افتتاح حساب‌ها به ۱۴۰ هزار نفر رسید که ۲۰ هزار نفر بیشتر از پیش‌بینی‌ها به افتتاح حساب اقدام کردند.

 

وی با اشاره به امکان انصراف از اخذ وام مسکن پس از افتتاح حساب گفت: به افرادی که پس از افتتاح حساب از ادامه سپرده‌گذاری منصرف شوند، سود بانکی ۱۰ درصدی متناسب با میزان دوره سپرده گذاری تعلق می‌گیرد.

 

مرادی ادامه داد: کسانی که پس از یک سال سپرده‌گذاری نسبت به خرید مسکن و استفاده از تسهیلات خود اقدام نکنند، امتیاز تسهیلات تا یک سال برای این افراد حفظ می‌شود.

علی چگنی اظهار داشت: شاخص‌های پیش‌نگر بخش مسکن روند مثبتی را در بازار مسکن نشان می‌دهند و در صورت ادامه این روند و موفقیت بانک‌مرکزی در کنترل نرخ بالای سود سپرده‌های‌بانکی به عنوان یکی از عواملی که در سال‌های اخیر بر تمامی بخش‌های اقتصادی از جمله بخش مسکن تاثیر منفی داشته است، شاهد آن خواهیم بود که بازار مسکن از رونق مطلوبی برخوردار شود.

  مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و اقتصاد مسکن ادامه داد: تعداد پروانه‌های‌ساختمانی صادر شده از اواخر سال گذشته روند صعودی یافته است به طوریکه پس از چند سال روند نزولی، در ماه‌های ابتدائی سال جاری تعداد پروانه‌های‌ساختمانی حدود ۵ تا ۶ درصد در مناطق شهری کشور و شهر تهران افزایش داشته است.

 چگنی با اشاره به این مطلب که تعداد معاملات نیز در ماه‌های اخیر روند صعودی یافته و نسبت به ماه‌های مشابه سال قبل با افزایش مواجه شده‌ است، گفت: در مردادماه سال جاری با ثبت رکورد بالغ بر ۱۸ هزار معامله در بازارمسکن شهر تهران، تعداد معاملات در این ماه حدود ۱۵ درصد نسبت به ماه مشابه سال گذشته افزایش یافته است. هرچند ممکن است این روند در شهریورماه سال جاری ادامه نداشته باشد و حتی تعداد معاملات در شهریورماه نسبت به مرداد ماه کاهش یابد ولی پیش‌بینی می‌شود نسبت به شهریورماه سال گذشته افزایش یابد که در صورت تحقق این پیش‌بینی می‌توان به ایجاد رونق پایدار در بخش مسکن امیدوارتر شد.

 مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و اقتصاد مسکن تاکید کرد: ارزش‌افزوده بخش ساختمان نیز حسب گزارش مرکز آمار ایران در سه ماهه اول سال جاری از نرخ رشد ۷ درصدی برخوردار بوده است که این رویداد نیز بیانگر ایجاد رونق نسبی در بخش مسکن است.

  

به گفته این مسئول وزارت راه و شهرسازی،در حدود دو سال اخیر حدود ۲۴۰ هزار نفر برای استفاده از تسهیلات صندوق پس‌انداز مسکن یکم، در بانک سپرده‌گذاری کردند و تاکنون ۲۰ هزار نفر نیز از تسهیلات این صندوق استفاده کرده‌اند. در ماه‌های اخیر روند سپرده‌گذاری در صندوق مذکور افزایش یافته است و به منظور تقویت توان اقتصادی متقاضیان مسکن به خصوص در بافت‌های‌فرسوده شهری در صددیم تا مدت انتظار دریافت تسهیلات از محل صندوق پس‌انداز مسکن یکم را به چهار یا پنج ماه کاهش دهیم، زمان بازپرداخت این تسهیلات را ۲۰ ساله کنیم و همزمان نرخ سود تسهیلات را یک تا دو درصد کاهش دهیم.

 وی همچنین تصریح کرد: وزارت راه و شهرسازی مصمم است که طرح مسکن اجتماعی را با پوشش ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سال طی سال‌های برنامه ششم اجرائی کند. در سال‌های اخیر تمام منابع حوزه مسکن صرف مسکن مهر شد و با وجود نقدهائی که به مسکن مهر وارد است، عقلائی می‌بود که ابتدا طرح مسکن مهر را به پایان می‌رساندیم تا اتلاف منابع کمتری در این طرح صورت گیرد.

 چگنی افزود: هر روز دیرکرد در اتمام مسکن مهر ضمن فشار بر خانوارهای متقاضی مسکن مهر، باعث اتلاف منابع به کار رفته در این طرح می‌شود. لذا خروج منابع از طرح مسکن مهر و همزمان شروع طرحی دیگر به موزارت این طرح به مصلحت نبود.

 وی گفت: با توجه به اینکه بخشی از واحدهای مسکونی خالی با استفاده از منابع مالی شرکت‌های لیزینگ مسکن قابلیت عرضه به بازار را دارند لذا در صددیم در راستای خروج بخش مسکن از رکود و آزاد شدن منابع مالی قفل شده در بخشی از بازار مسکن، لیزینگ را در بخش مسکن تقویت و راه‌اندازی کنیم.

 چگنی ادامه داد:به منظور توسعه بازار پیش فروش مسکن و تامین مالی بخشی از بازار مسکن از طریق پیش فروش، تلاش می‌کنیم نواقص قانون پیش‌فروش مسکن را در اسرع وقت رفع کنیم.

درباره ما
ما یک سايت اطلاع رساني مي باشیم و هيچ گونه مسئوليتي در قبال صحت و سقم لينك هايي كه در آن درج مي شود ندارد لذا لازم است در مواردي كه نياز به استفاده از كارت هاي بانكي يا ارسال مشخصات يا مدارك باشد كاربر به شخصه از صحت و سلامت سايت مورد نظر اطمينان حاصل كند. با تشكر
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • موضوعات

  • ثبت نام صندوق مكانيزه فروش

  • آخرين خبرهاي استخدامي

  • سلامت و پزشكي

  • حقوق و دستمزد و فيش حقوقي

  • استخدام آموزش و پرورش
  • سايت ثبت نام وام ازدواج

  • پيگيري مرسوله و نامه و بسته پستي
  • امريه خدمت سربازي

  • هنر و فرهنگ

  • آخرين اخبار اجتماعي

  • ثبت نام طرح ضيافت (سلام پرس)

  • خدمات اينترنتي كدپستي
  • پيگيري كارت سوخت و سهميه بنزين

  • خدمات مربوط به كارت ملي و كارت ملي هوشمند

  • سایت ثبت اعتراض به قطع یارانه نقدی

  • دريافت فيش حقوق
  • نتايج آزمون استعدادهاي درخشان و مدارس نمونه دولتي

  • پرداخت هزینه صدور گواهی نامه فني حرفه اي

  • سایت سامانه گلستان پیام نور

  • دانستني ها

  • شرایط صدور کارت بازرگانی

  • شرایط و نحوه دریافت مستمری بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی

  • شناسه شبای بانکی

  • ثبت نام كتابهاي درسي

  • علم و فناوري

  • انتخاب رشته

  • ليزينگ خودرو

  • قوانين چك برگشتي

  • بورس و فرابورس

  • شرايط و قوانين دريافت بيمه بيكاري

  • رزرو و خريد اينترنتي بليط قطار اتوبوس هواپيما
  • دریافت مانده حساب و موجودی کارت بانکی

  • ثبت نام براي دريافت وام ازدواج و شرايط و قوانين آن

  • تاريخ واريز يارانه

  • اخبار خريد خدمت سربازي

  • سايت سوابق تحصيلي

  • سایت مشاهده پیگیری و ثبت نام سهام عدالت

  • كارت اعتباري خريد كالاي ايراني

  • استخدام تامین اجتماعی

  • تقويم سال 1395

  • پرداخت اينترنتي قبض جريمه ماشين

  • سامانه اسكان فرهنگيان

  • پرداخت اينترنتي قبض بيمه تامين اجتماعي

  • ثبت نام کارت اعتباری خرید کالای ایرانی بانك صادرات

  • سایت جدید مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی

  • بیمه بیکاری

  • داستان کوتاه

  • بيمه كارگران ساختماني

  • استعلام صورتحساب سهام عدالت با کد ملی

  • سايت سامانه آرد كشور

  • مقالات و مطالب حقوقی

  • سايت نوبت دهي بيمارستان و درمانگاه ها

  • همسريابي، صيغه و ازدواج موقت

  • واريز سود سهام عدالت

  • ثبت شماره شبا براي سهام عدالت جهت واريز سود

  • عوارض خروج از كشور

  • اينترنت رايگان، اينترنت مجاني

  • پرداخت قبض

  • ثبت و پيگيري شكايت در ديوان عدالت اداري

  • صندوق بازنشستگي كشوري

  • عیدی و حقوق کارمندان

  • وام مسكن و بانك مسكن

  • ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد

  • كارت سوخت

  • سامانه های آموزش ضمن خدمت

  • بسته حمایتی دولت

  • رهگیری استعلام منابع طبیعی سامط

  • ثبت نام طرح مسکن ملی

  • ثبت نام وام فرزندآوری
    آمار سایت
  • کل مطالب : 454
  • کل نظرات : 243
  • افراد آنلاین : 33
  • تعداد اعضا : 4462
  • آی پی امروز : 430
  • آی پی دیروز : 753
  • بازدید امروز : 1,305
  • باردید دیروز : 4,210
  • گوگل امروز : 27
  • گوگل دیروز : 333
  • بازدید هفته : 5,515
  • بازدید ماه : 83,945
  • بازدید سال : 476,229
  • بازدید کلی : 12,885,941